Armadillo Artie

Ook in dit spel van de aanbieder Novomatic zal je een ontzettend leuk thema tegenkomen. Je zal namelijk in de huid kruipen van het gordel dier Artie. Je zal op het spel in een woestijn achtig gebied terecht komen waar je verschillende leuke symbolen terug zal vinden. Zo heb je bijvoorbeeld ook de symbolen van de arend en de mol die terug zullen keren op het spel Armadillo Artie. Je zal als een ware sheriff in het wilde westen aan de slag moeten gaan en ook de geluiden die je op het spel hoort zullen daar goed bij aansluiten. Zoals bij ieder spel zal je ook op dit slot van Novomatic te maken krijgen met win lijnen en rollen die van belang zullen zijn bij een goed geheel. Je zal het spel Armadillo Artie spelen op 5 rollen waar de win lijnen over verdeeld zullen zitten net als bij Golden Sevens. Dit zullen er op het spel 25 zijn die vast zitten aan het slot en dus niet meer aan te passen zijn bij een verder vervolg van het spel. Ook kan je links onderin het spel de automatische draaien aanzetten mocht je dat willen. Dit doe je door de knop autoplay die je links onderin het spel aan zal treffen.

Werking slot
armadillon-artie

Je hebt op het spel de mogelijkheid om een wild symbool op je rollen te krijgen zoals je dat ook hebt op het spel Showgirls. Dit wild symbool zal wel iets anders zijn dan je gewend bent want je hebt er namelijk 2. Die van de cactus die alleen op rol 3 voorkomt en die van Artie zelf. Tijdens het Novomatic spelen zal je wanneer deze allebei op je rollen vallen geluk hebben want het gordeldier zal dan zich gaan verplaatsen over de rollen om nog meer winnende combinaties voor je voor elkaar te krijgen op Armadillo Artie. Ook heb je een bonusspel op het slot welke je activeert wanneer je 3 keer het symbool van de bonus op je rollen weet te krijgen. Je zal dan een van de 2 bonusspellen krijgen die je op het spel zal kunnen krijgen. Deze zullen allebei voor leuke prijzen kunnen zorgen op Armadillo Artie. Verder zal je ook een gamble hebben waar je snel de prijzen mee zal kunnen verdubbelen op het spel Armadilo Artie wat ook een leuk gegeven is.

Inzet doen Armadillo Artie
Je inzet op het spel is minimaal 50 punten maar dit kan je wel snel op laten lopen zoals ook het geval is op Cops ’n Robbers. De maximale inzet van 10000 punten is voor veel mensen wel iets te hoog gegrepen en die hoef je dan ook zeker niet in te zetten op Armadillo Artie. In de uitbetalingstabel die je ook bij het spel zal vinden kan je teruglezen hoe de bonussen en de prijzen in zijn werk gaan. Zo zal je voor geen verassingen komen te staan tijdens het spelen van Armadillo Artie want dat je wilt weten wat en hoe je kan winnen is vanzelfsprekend.