Beetle mania

De muziek van de Beatles is belangrijk onderwerp voor dit fantastische videoslot Beetlemania van Novomatic. De Beatles zijn ontstaan in de jaren 60 en hadden veel hits en fans. Het woord Beetle mania is ontstaan door de hectische meiden die helemaal wild werden van de bandleden John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Dit was zo erg dat de jeudigde meiden helemaal waanzinnig en afgevoerd werden door politie of ambulance. De popband en de Beetle manie zijn ontstaan door een groep jongens die elkaar ontmoet hadden op school. Later is John Lennon erbij gekomen na een ontmoeting met Paul Mc Carty tijdens een popconcert. Hun muziek is gebaseerd op rhythm and blues en is berucht, beroemd en staat bekend om de eenvoudige accoorden die ze gebruiken bij hun beroemde songs.De bekenste liedjes waarop de Beetle mania is ontstaan zijn: Yesterday, Michelle, Yellow Submarine, Lucy in the Sky with Diamonds, All Your is Love, Hey Jude, She loves you, Let it Be, Help en Penny Lane.

De Beatles waren niet alleen bekend in England maar ook in Europa en Amerika. De Beatles hebben hun beroemdheid te danken aan een bekende tv show waarin de jongens te zien waren. Ook hier sloeg de Beetle mania toe door trouwe aanhangers van hun vernieuwende muziek. De jongens hadden lang haar en droegen afwijkende kleding wat in die tijd niet geaccepteerd werd. Niet alleen het talent was belangrijk en ze waren zeker getalenteerd maar uiterlijk speelt in die tijd ook mee. Vandaag de dag zijn de liedjes van de Beatles nog steeds populair en de nieuwe generatie kan bijna elk bekend liedje meezingen. De Beatles zijn inmiddels wat ouder geworden en de samenstelling is door het overlijden van John Lennon niet meer hetzelfde. Maar alles is genoeg voor Novomatic om het videoslot van Beetle mania te maken.

Werking van het videoslot Beetle mania

Beetle mania is uitgevoerd met 5 reels en 10 win lijnen. Het is een muzikaal videoslot wat aangeboden wordt bij onze geselecteerde online casino’s en is uitgevoerd in vrolijke kleuren. De afbeeldingen komen terug in de vorm van insecten en kevers, vlinders, lieveheersbeestjes en rupsen. Ook in dit videoslot is de 3d animatie aanwezig. De bewegende beelden maakt het spel compleet. Daarnaast hebben de bovengenoemde symbolen een hogere importantie dan de gebruikelijke symbolen zoals de boer, vrouw, koning en aas. De juiste verbindingen bij Beetle mania en de benodigde aantallen zijn belangrijk voor de te winnen credits. De credits worden berekend van links naar rechts en ook de ingestelde winlijnen zijn van belang voor de hoogte van de te winnen punten. De gekozen lijnen bij Beetle mania zijn makkelijk door de speler in te stellen met de button onder aan de pagina. Wilt u meer informatie over de te verdienen credits dan kan u contact opnemen met Novomatic spelen.

Naast de speciale symbolen is de wild en scatter bonus belangrijk. De Wild in dit videoslot is de afbeelding van de bij, die bij de juiste samenspel kan leiden tot het winnen van punten. De bij kan in elk ander symbool veranderen met uitzondering van de muzieknoot. De scatter in Beetle mania is de muzieknoot. De muzieknoot staan niet alleen voor hoge punten maar ook voor free games. Bij 3 of meer muzieknoten heeft u bij Beetle Mania recht op10 gratis spellen. Maar dat is niet het enige. Als de beetle tijdens deze free games valt dan krijgt u de gewonnen punten tijdens de free games nogmaals uitgekeerd. Wilt u andere spellen spelen met een scatter bonus, kijk dan ook eens bij Xtra hot of Spinning stars.