Cops n’ Robbers

Altijd al eens als een echte dief te werk willen gaan dan is dit slot van de aanbieder het helemaal voor jou. Je zal op het spel welke maximaal 20 wed lijnen telt namelijk een avontuur aangaan waarbij je zoveel mogelijk buit moet maken. Je zal dat moeten doen op de 5 rollen die het video slot telt en waar de win lijnen over verdeeld moeten zitten. De symbolen moeten namelijk in een vast patroon op de win lijn vallen om een prijs voor je te genereren op het spel Cops n’ Robbers. Je zal op het spel symbolen zien van bijvoorbeeld de kluis en andere elementen die je zal vinden bij een diefstal. Cops n’ Robbers is ook een spel waar je een inzet zal moeten doen om te kunnen spelen. Met ook een minimaal aantal van 40 punten zoals bij Book of Ra ook de minimale inzet is. Je maximale inzet die je zal kunnen doen op het spel is een stuk hoger namelijk 10000 punten door de bet knop zal je ook hier kunnen bepalen hoeveel je in zal willen zetten op Cops n’ Robbers.

Meer weten
cops-and-robbers-3x2Je zal op het spel ook verschillende bonusspellen kunnen activeren. Deze zullen van een groot belang zijn voor het spel want daarmee zijn de hoge prijzen te winnen op het slot Cops n’ Robbers. Je zal zo het spel hebben met de kluizen waar je hoge prijzen bij kan winnen maar ook het spel waarbij je het logo van het spel aan zal treffen. Deze zullen gratis draaien voor je geven wat leuk meegenomen is op de Novomatic spelen. Je zal ook een wild symbool hebben op het spel zoals je vaak ziet bij de slots. Het wild symbool kan ieder symbool vervangen behalve die van de bonusspellen. Op die manier zal je dus altijd de leukste prijzen kunnen verdienen op de spellen van de aanbieder. Ook de gamble zal net als bij het slot Lava Loot weer paraat staan. Dit is een klein bonusspel welke geactiveerd kan worden wanneer er een prijs op je rollen is gevallen. Je kan er dan voor kiezen om rechts onderin op de gamble toets te drukken en er zal een apart bonusspel omhoog komen. Door de juiste kaart te raden kan je dan heel snel de eerdere prijs die je op Cops n’ Robbers hebt gewonnen kunnen verdubbelen.

Mobiel gokken Cops n’ Robbers
cops-n-robbers-millionaires-row-mobielJe zal het spel ook mobiel kunnen spelen. Dit is een geweldige optie want door hier gebruik van te maken zal je zien dat je ieder moment van de dag van waar je ook bent kan genieten van spellen als Cops ‘n Robbers, Cops ‘n Robber Millionairs Row (jackpot slot zoals bijgevoegd plaatje) of Lord of the Ocean. Binnen een paar drukken kan je dus leuke dingen neer zetten op Cops n’ Robbers. Ook de bonusspellen zullen nog hetzelfde in zijn werk gaan zodat je, je daar ook nooit zorgen over hoeft te maken. Ook de prijzen die je op het mobiele Cops n’ Robbers kan vinden zullen hetzelfde zijn als op het desktop spel.