Faust

Wanneer je besluit om dit spel van de aanbieder Novomatic te spelen zal je en magisch avontuur aangaan. Je zal het namelijk gaan hebben over de bekende Duitse magiër Faust die in de 15e eeuw veel teweeg bracht in dat land. Je zal op het spel dan ook verschillende symbolen zien die een magisch tintje met zich mee hebben gekregen. Ook zal je geluidseffecten horen op het spel die de spanning nog verder op zal kunnen laten lopen dan al eerder het geval was. Ook zal je op het spel te maken krijgen met wed lijnen zoals bij al de spellen van Novomatic wel het geval is en dus niet alleen bij Faust. Je hebt op het spel de beschikking over 10 win lijnen waar je nog wel aanpassingen aan zal kunnen doen. Zo kan je ervoor kiezen om er minder of meer van de maken met de knop bet/lines. Dit is een hele handige optie die je ook terugziet op andere spellen zoals Book of Ra. De kans dat je prijzen op je 5 rollen is wel kleiner wanneer je met minder win lijnen zal spelen op het casino spel Faust.

Details slot Faust
faust

Je zal op dit slot van Novomatic ook een aantal leuke features hebben zoals ook bij het spel Armadillo Artie het geval was. Zo heb je op het spel Faust ook een wild symbool welke al de andere symbolen op het spel zal kunnen laten vervangen. Het symbool van de wild is hetzelfde symbool als die van de scatter op het spel namelijk die van Faust zelf. Wanneer je dus 3 keer het symbool van de wild op je rollen weet te krijgen heb je ook de gratis spellen geactiveerd. Dat is ook leuk meegenomen en dat is mooi om te zien. Je hebt dan 10 gratis draaien gewonnen op voorhand van het bonusspel zal een bepaald normaal symbool worden uitgeroepen tot wild symbool op Faust en die zal dan als vervangend symbool werken naast het normale wild symbool. Je kan niet Novomatic spelen zonder de bekende gamble en die is dan ook aanwezig op het spel. Je zal de juiste kleur kaart moeten raden en als dit je goed afgaat dan zal je zien dat de prijzen die je wint heel snel zullen vermenigvuldigen.

Geld inzetten
Op Faust kan je een inzet doen van 40 punten maar ook een inzet van 10000 punten zoals bij Dolphins Pearl ook aan de orde is. Je zal hier een goede middenweg in moeten zoeken om ervoor te zorgen dat de inzet die je doet ook bij je uitgave patroon past. Je wil niet maar een keer drukken natuurlijk want dat is eeuwig zonde. Daarom kan je met de plus en de min knop de aanpassingen doen en mocht het nodig zijn ook nog eens zien wat voor prijzen Faust voor je heeft in de uitbetalingstabel van het slot.