Frogs Fairy Tale

In ieder spel welke je aan zal treffen bij deze aanbieder zal een eigen verhaallijn te vinden zijn. In dit slot zal je in een sprookjes achtige omgeving stappen waar van alles gebeurt. Zoals je misschien wel het sprookje kent over de prinses en de kikker daarop zal dit spel van Novomatic ook gebaseerd zijn. Op de gokkast zal je dan ook sprookjesachtige geluiden horen die goed passen bij het geheel van Frogs Fairy Tale. Ook de symbolen die je aan zal treffen op het spel zullen met het geheel samen een sterke uitstraling geven aan het slot. Je zal het spel spelen op 5 rollen waar je vaste win lijnen over zal krijgen. Het is namelijk zo dat je op Frogs Fairy Tale 20 win lijnen hebt die vast staan op het spel en waar geen verandering meer in gebracht kan worden. Dit is ook het geval bij Fruits n’ Sevens het andere jackpot slot welke op onze site beschreven zal staan. Daar zal je namelijk ook zien dat je met een vast aantal win lijnen zal moeten spelen op het slot.

Uitleg Frogs Fairy Tale
frogs-fairy-tail

Je zal ontzettend veel bonusspellen kunnen verwachten op het online spel van de aanbieder maar ook nog eens een progressieve jackpot. Al deze elementen zorgen ervoor dat Frogs Fairy Tale een knallend geheel zal zijn. Je zal ook een wild symbool hebben op het slot Frogs Fairy Tale zoals ook op Cops n’ Robbers het geval zal zijn. Deze zal je kunnen vinden als het symbool van de kikker en zal ieder symbool kunnen vervangen behalve die van de bonus lelie. De bonuslelie op het spel zal je kunnen activeren wanneer deze 3 keer over je rollen valt. Je zal dan 5 mogelijkheden krijgen om te activeren. Je kan namelijk de progressieve jackpot winnen die je natuurlijk wil bij het Novomatic spelen maar ook 4 leuke bonusspellen zullen actief staan wanneer je zal spelen. De gamble is ook te activeren op het spel Frogs Fairy Tale met behulp van het bekende kaartspel die je op veel gokkasten van de aanbieder terug zal zien. Dit is een snelle manier om je geld te verdubbelen op de slots.

Inzetten online
Je zal met de bet knop een minimale en een maximale inzet kunnen bewerkstellige. Dit doe je door de plus en de min knop die je bij de knop zal vinden. Zoals bij veel spellen heb je een maximale inzet die je kan doen op het slot van 10000 punten. De minimale inzet daarintegen zal een heel stuk lager liggen op het spel namelijk met een inzet van 40 punten kan je al starten. De hoogte van de jackpot die je op Frogs Fairy Tale kan winnen zal afhankelijk zijn van de inzet die je doet. Het is dus wel van belang dat je goed in de gaten houd dat je niet de hoogste prijs kan pakken met de laagste inzet want dat is niet het geval. je zal dit ook terug zien bij Fruits ‘n Sevens een ander jackpot slot van de aanbieder.