Fruits ‘n Sevens

Wanneer je aan Novomatic denkt zal je al snel terecht komen bij de klassieke fruit slots. Ook dit spel wat een van de bekendere is van de aanbieder zal in die categorie vallen. Je hebt op de online gokkast Fruits ‘n Sevens namelijk ook alleen symbolen van fruitsoorten en zevens zoals de titel ook al aangeeft. Je zal ook verschillende geluiden horen op het spel waardoor je nog meer het gevoel zal krijgen dat je Fruits ‘n Sevens in het casino aan het spelen bent. Je zal ook verschillende aanpassingen kunnen doen op het spel zoals ook het geval is op Showgirls. Dit kan je doen door rechts bovenin de verschillende knoppen te gebruiken die hiervoor bedoeld zijn. Ook zal je met rollen te maken krijgen op het jackpot slot Fruits ‘n Sevens dit zullen er 5 zijn. Over deze rollen zullen ook lijnen verdeeld zijn die ook wel de win lijnen worden genoemd. Dit zullen 5 vaste win lijnen zijn op het fruit slot wat je dus niet meer aan zal kunnen passen. Dit is iets wat je vaak ziet bij de klassieke spellen van Novomatic.

Details Fruits ‘n Sevens
fruits-n-sevens

Zoals je misschien wel weet zal je op de fruit slots niet al teveel bonuselementen meemaken. Wel heb je op het spel Fruits ’n Sevens net als op Frogs Fairy Tale de mogelijkheid om een jackpot te winnen. Dit is niet zomaar een jackpot maar een progressieve jackpot wat betekend dat de prijs van de jackpot steeds kan oplopen ook als je aan het spelen bent. Het gaat er namelijk om hoeveel spelers er geld verliezen op de kast en dat zal bij de jackpot van Fruits ‘n Sevens worden geteld. Wel zal je op het online spel van de aanbieder gewoon een gamble mogelijkheid hebt die je vaker ziet bij het Novomatic spelen. Deze gamble van Fruits ‘n Sevens zal als een trap in zijn werk gaan die elke trede op zal moeten lichten om een prijs voor je te voorzien. Als de trede wordt verlicht dan zal je eerdere prijs op het spel worden verdubbeld. Is dit niet het geval dan ben je die prijs snel ook weer kwijt.

Inzetten en informatie
Je kan in een tabel die je bij het slot als paytable kan vinden al de informatie over eventuele te winnen prijzen. Ook zal je via de bet knop een inzet moeten doen op het jackpot slot wat weer van invloed is op de jackpot en de prijzen die er te winnen zijn op Fruits ‘n Sevens. De minimale inzet zal 40 punten zijn met een maximaal aantal van 10000 punten zal je altijd de juiste inzet kunnen doen zoals ook op de andere spellen als Book of Ra het geval zal zijn.