Lava Loot

Als je meer over de holbewoners te weten wil komen dan is dit spel een hele goede optie om eens een kijkje bij te nemen. Je zal op dit spel namelijk in een Flinstones achtig thema terecht komen waar je ook de symbolen van zal zien op het spel. Deze hebben namelijk met de poppetjes en de dinosaurussen wel wat weg van de tekenfilm serie. Ook zal je op Lava Loot te maken krijgen met rollen waar je er 5 van zal hebben op het spel. Ook zal je win lijnen hebben die verdeeld zullen zitten over deze rollen. Dit zullen er op het spel Lava Loot 50 zijn die vast staan op het spel. Dat deze vast staan wil niks anders zeggen dan dat deze niet meer aan te passen zijn. Ook zal je verschillende geluidseffecten horen op het spel die ervoor zorgen dat het een leuk geheel is. Ook zal je een inzet moeten plaatsen op het online spel waardoor je kan zorgen dat je mooie prijzen kan winnen op het spel. Dit doe je met de bet knop die je net als op het spel Showgirls onderin zal aantreffen. De minimale inzet die gedaan zal moeten worden op Lava Loot is een bedrag van 50 punten met een maximale inzet van 10000 punten waar je tussenin dus jou gewenste inzet kan vinden.

Video slot details Lava Loot
lava-loot

Je hebt ook de mogelijkheid op wild symbolen tijdens het online spel. Deze zal je op je rollen kunnen krijgen wanneer je in de gratis spellen zit. Deze zal je kunnen winnen wanneer je 3 keer het symbool van de bonus verdeeld zal krijgen tijdens het Novomatic spelen op Lava Loot. De wild symbolen die je zal zien tijdens de gratis draaien kunnen de hele rol in beslag nemen en zo dus de hoogste prijzen voor je voorzien. Ook heb je een gamble symbool die daarbij nog handig van pas kan komen. Deze gaat knipperen wanneer er een prijs is gevallen op het spel. Je kan dan kiezen of er een rode of een zwarte kaart omgedraaid ligt op Lava Loot. Als je dit goed weet te raden zal de prijzenkast flink gespekt kunnen worden want je eerder gewonnen prijs op Lava Loot zal dan net als bij het spel Book of Ra Deluxe worden verdubbeld.

Mobiel slot
lava-loot-mobiel

Het spel is op de mobiel nog niet uitgebracht om deze te kunnen bewonderen zal je dus nog wel even geduld moeten hebben. Ben je wel benieuwd welke spellen er wel op dit platform uitgebracht zijn dan kan je altijd nog eens een kijkje nemen in het mobiele casino van Stargames daar staan al de spellen die wel mobiel uit zijn maar daar zal Lava Loot voorlopig nog niet bij zitten. Wel spellen als Dolphins Pearl zijn terug te vinden op dit platform.