Mega Joker

Dit is wellicht wel een van de meest gespeelde spellen van de aanbieder waar ook een jackpot bij aanwezig is. In het spel staat de joker centraal zoals je die ook misschien wel kent van verschillende kaarspellen en dergelijke. De joker is eigenlijk een oude hofnar van de koning en daarom draagt deze ook altijd een hoed. Op het spel zal je een klassieke ervaring meekrijgen wat voor veel mensen herkenbaar zal zijn aan bijvoorbeeld de gokkasten die je vroeger had in de cafetaria en dergelijken. Je zal op het spel dan ook alleen de echte klassieke symbolen tegenkomen zoals je die gewend bent wanneer je wel eens zal hebben gegokt op een gokkast. Dit zullen natuurlijk de jokers van Mega Joker zelf zijn maar ook letter en cijfers en fruitsymbolen zullen van de partij zijn op het slot. Je zal op het spel te maken krijgen met 5 rollen waar de win lijnen over verdeeld zitten op Mega Joker net als bij Fruits n’ Sevens. Ook is er net als op dat spel een jackpot aanwezig op het spel die voor de nodige prijzen zal kunnen zorgen.  Je zal maar liefst 40 win lijnen hebben op dit complete slot van de aanbieder en dat is zeker niet misselijk.

Hoe gaat het
mega-joker

Je hebt in de vorm van de joker ook een wild symbool die net als bij het spel Dolphins Pearl al de andere symbolen zal kunnen vervangen. Als je dit op de goede manier weet te doen zal je dus zien dat de prijzen ontzettend hoog kunnen oplopen. Ook zal je wanneer je het gehele beeld vol met jokers hebt weten te krijgen de jackpot hebben gewonnen die ook niet misselijk is. Ben je dus benieuwd wat al je mogelijkheden zijn dan kan je die hier teruglezen over Mega Joker. Ook heb je een gamble die ervoor kan zorgen dat je prijzen nog sneller verdubbeld kunnen worden. Dit doe je op Mega Joker tijdens het Novomatic spelen op de zelfde manier als bij het spel Book of Ra namelijk door de juiste kleur kaart te raden. Als dit goed gaat word je eerdere prijs gewoon verdubbeld op het spel.

Inzet en meer weten Mega Joker
In de uitbetalingstabel van Mega Joker kan je meer te weten komen over het spel mocht je daar behoefte aan hebben. Ook staan de te winnen prijzen daar goed in verwerkt zodat ook dat erg duidelijk zal zijn. Het is wel zo dat de prijzen gerelateerd zijn aan de inzet en daar heb je bij Mega Joker en de andere slots van Novomatic een keuze in. Je hebt bij dit spel namelijk een minimale en een maximale inzet van 40 en 10000 punten. Ook daartussen liggen natuurlijk nog tal van te kiezen inzetten waardoor het spel voor zowel de grove, middel en lage inzet gokker toegankelijk is.