Mermaids Pearl

Ieder spel van de aanbieder zal je kunnen beleven in een ander thema. In dit spel zal je net als in Dolphins Pearl de onderwater wereld ontdekken met symbolen die daar perfect bij zullen aansluiten. Je zal op het spel Mermaids Pearl namelijk allerlei onderwater wezens zoals zeepaardjes en vissen. Ook heb je geluiden op het spel die het onderwater avontuur nog meer tot zijn recht zullen laten komen op het spel. Je hebt zoals op iedere gokkast die je bij Novomatic zal vinden ook rollen waar de prijzen over zullen vallen. Dit zullen er op het spel Mermaids Pearl 5 zijn waar de win lijnen over verdeeld zullen zitten. Dit zullen er op het spel Mermaids Pearl maximaal 20 zijn die je door de min knop nog wel naar minder kan instellen mocht je dit willen. Dit betekend wel dat je minder mogelijkheden op prijzen zal hebben op het spel. Verder heb je ook de mogelijkheid om links onderin het spel de autoplay aan te zetten. Dit zorgt ervoor dat de rollen net als op andere slots automatisch zullen draaien mocht je daar behoefte aan hebben op het spel.

Werking slot Mermaids Pearl
mermaids-pear-deluxe

Ook op dit slot zal je de beschikking krijgen over een wild symbool hebben en dat zal geen ander symbool zijn dan de schelp met de parel erin op Mermaids Pearl. Het wild symbool zal ieder ander symbool op het spel kunnen vervangen behalve die van de scatter. Het symbool van de scatter is namelijk het symbool van de schatkist en zal voor tot wel 60 gratis draaien kunnen zorgen op het spel. Het wild symbool op Mermaids heeft ook nog eens een verdubbelaar waardoor de prijzen op het spel snel kunnen oplopen. Wanneer er een prijs op je rollen is gevallen en je drukt rechts onderin op het slot dan zal de gamble worden geactiveerd. Je zal net als bij Frogs Fairy Tale de juiste kleur kaart moeten raden om je eerder gewonnen prijs te verdubbelen. Als dat lukt is dat leuk meegenomen natuurlijk.

Inzet en tabel
Tijdens het Novomatic spelen wil je ook wel weten wat de prijzen zijn die je kan winnen op bijvoorbeeld Mermaids Pearl. Deze informatie kan je allemaal terugvinden door links onderin op tabel te drukken. Er zal dan een tabel opengaan daar zal al de informatie instaan die je nodig hebt om te spelen op het slot. Ook zal je een inzet moeten doen van minimaal 40 en maximaal 10000 punten en alles wat daar tussenin ligt. Op die manier kan je de grootte van je prijzen ook meteen bepalen, wat een fijn gevoel is dit is bij al de slots een mogelijkheid zo ook op het spel Big Catch.