Shooting Stars

Video slots van de aanbieder zullen altijd rollen hebben waar de prijzen overheen zullen moeten vallen. Dit zullen er op het spel Shooting Stars ook 5 zijn waar je een aantal win lijnen over kan laten verdelen. Dit zullen er maximaal 10 zijn waar je voor kan kiezen op het spel wat je ook zal zien bij andere spellen van de aanbieder zoals Book of Ra Deluxe. Door de knop bet/lines kan je er namelijk ook voor kiezen om met minder win lijnen te spelen op het spel. Het spel zal in het teken staan van het universum en de vallende sterren. Zo heb je ook symbolen van verschillende planeten op het spel Shooting Stars en zal je ook een inzet moeten doen zoals bij alle slots van de aanbieder bijna het geval is. De minimale inzet op dit spel zal ook een aantal bedragen van minimaal 40 punten wat op kan lopen naar 10000 punten. Zo zal je de bet knop voldoende moeten gebruiken om bij de gewenste inzet uit te komen.

Werking Shooting Stars

shooting-stars

Je zal op het spel ook een autoplay hebben die je ook tegen zal komen op de spellen als Dolphins Pearl Deluxe. Dit is een functie die je tijdens het Novomatic spelen vaker tegenkomt en de rollen automatisch voor je zal laten draaien. Ook zal je op het spel Shooting Stars een wild symbool tegen komen die de hele middelste rol in beslag zal kunnen nemen om zo meer winnende combinaties voor je te verzorgen. Ook zal je er voor kunnen zorgen dat deze zich nog verder uitbreid want dit gebeurt als er tijdens de re-spin van Shooting Stars op de aanliggende rol ook nog een wild symbool valt. Zoals je bij de meeste spellen van de aanbieder ziet zal je op dit spel van Novomatic geen gamble hebben. Wel zal je nog kleine aanpassingen aan het spel kunnen doen door de knoppen die je rechts bovenin zal vinden. Zo kan je de geluiden en dergelijke daar gewoon aanpassen en de grootte van je beeldscherm. Zo heb je altijd genoeg opties op het spel Shooting Stars om het naar je zin te maken.

Mobiel spelen
shooting-stars-mobiel

Ook is er een mobiele variant van het spel online gekomen die je kan spelen in de casino’s die je op onze site aan zal treffen. In de mobiele variant van Shooting Stars zal je niet veel veranderingen zien zoals dat ook bij andere mobiele slots is waaronder Cops n’ Robbers. Alleen zal je het menu waar je de aanpassingen kan doen zoals het aantal win lijnen instellen of andere mogelijkheden die je zal aantreffen op de spellen. Het is dus van belang dat je dit allemaal goed in de gaten zal houden op het spel.