Showgirls

Dit spel heeft een heel eigen thema en de titel zegt het wel al een beetje waar deze over zal gaan. Je hebt in Amerika namelijk nog de echte Showgirls die paraderen en hele shows geven. Novomatic vond dit zo’n interessant thema dat ze hebben besloten om daar een video slot over te schrijven. Je hebt op dit spel ook allerlei symbolen die helemaal aansluiten bij dit thema en ook de geluiden die je hoort op het spel zijn op het grafisch perfect uitgewerkte Showgirls van een hele hoge kwaliteit. Je zal op het spel ook te maken krijgen met rollen waar de lijnen over verdeeld zullen zitten. Dit zijn er op het Showgirls net zoveel als op het online slot Dolphins Pearl namelijk 5. Over deze rollen zal je ook win lijnen aantreffen. Dit zijn er 25 die je nog minder zal kunnen maken mocht je dat willen. Dit doe je doormiddel van de knop bet/lines. De win lijnen op het spel Showgirls zijn waar de symbolen op moeten vallen om zo winnende combinaties te krijgen. Je zal op die manier dus altijd genoeg mogelijkheden hebben op prijzen op het spel. Ook kan je links onderin het spel een autoplay aanzetten die ervoor zullen zorgen dat de rollen automatisch zullen draaien.

Werking slot
show-girls

Ook zal je op Showgirls te maken krijgen met een aantal features die voor een mooi prijzen totaal kunnen zorgen. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een wild symbool op je rollen te krijgen die je in de vorm van een hart aan zal treffen op het spel. Een wild symbool kan de plaats innemen van al de andere symbolen die op Showgirls staan weergegeven. Zo zal je net als bij het spel Mermaids Pearl veel meer mogelijkheden op combinaties kunnen verwachten. Ook heb je een scatter op het spel Showgirls die een speciale feature zal activeren. Deze feature heet de girls gone wild feature en kan de Showgirls symbolen die je op het spel hebt ook kunnen veranderen in wild symbolen. Wanneer je een prijs hebt bij het Novomatic spelen dan zal je ook de keuze hebben om door te gokken. Dit zal je doen met behulp van de gamble knop die je rechts onderin het spel aan zal treffen. Door op de knop te drukken zal een ander scherm zich openen waarbij je de juiste kleur kaart zal moeten raden. Als dit je lukt dan zal de prijs die je kan winnen op het slot niet misselijk zijn. Je eerder gewonnen bedrag op Showgirls zal dan namelijk worden verdubbeld.

Inzet en uitbetalingstabel Showgirls
Je moet ook een inzet doen op het spel zoals bij Book of Ra ook het geval zal zijn. De inzet kan je bepalen door de bet knop te gebruiken van het spel. Je zal dan een minimale inzet hebben en een maximale inzet. Op Showgirls zal je een minimale inzet van 50 punten moeten doen en een maximum van 10000 punten. Je zal in de uitbetalingstabel die je op Showgirls zal vinden ook altijd de prijzen kunnen bekijken die je kan winnen met de inzet die je doet. De prijzen die op het spel Showgirls te winnen zijn, zijn namelijk afhankelijk van de inzet die je doet.