Spinning stars

Je hebt verschillende videoslots producenten. Novomatic is er een van. Novomatic heeft al vele videoslots op de markt weggezet en nog steeds zijn ze bezig met het uitbreiden van hun assortiment en netwerk. Een van de videoslots is Spinning stars. Spinning stars is een populair slot dat veel door de Novomatic gokkers gespeeld wordt. Dat dit Novomatic videoslot veel gespeeld wordt komt door het unieke bonus level dat dit videoslot bevat. Spinning stars is dan ook te spelen in al de Novomatic casino’s die je op onze site kan vinden. Ook is er de mogelijkheid om dit Novomatic videoslot gratis te spelen. Dit kan door je bij een van de Novomatic aanbieders in te schrijven. Je kan Spinning stars ook gratis spelen op onze site ”Novomatic spelen .nl”. Onder gratis videoslots spelen vind je een aantal spellen die door er op te klikken gratis te spelen zijn. Een van die spellen is Spinning stars.

Spinning stars heeft zijn naam te danken aan de bonuslevel. Waarin de 9 vakken om de middelste ster heen beginnen te draaien. Deze bonus level is een verrijking voor de authentieke gokkast. Het videoslot is gebasseerd op de oude fruitkasten zoals je ze kent vanuit de gokhallen. De sounds en de graphics zijn nog steeds hetzelfde en erop spelen doet je dan ook denken aan deze oude gokkast. Novomatic heeft deze kast helemaal gelaten zoals de oorspronkelijke stars kasten met het verschil dat er nu een bonuslevel in is gebouwd en dat deze vernieuwde uitvoering van Spinning stars 10 winlijnen bevat. Dit videoslot is dus geen ingewikkeld slot met uitgebreide scatter mogelijkheden zoals bij Book of ra en Columbus. Het is meer een slot zoals Sizzling hot en Power stars. Een slot waar de eenvoud de boventoon voert en waaraan toch een leuke bonus level is toegevoegd waarmee je leuke prijzen kan binnen slepen.

Spinning stars, de werking.

Spinning stars is een videoslot waarvoor het 3 of a kind systeem geldt. Dit wil zeggen dat je wint wanneer er 3 of meer gelijke symbolen vallen van links naar rechts op een winlijn. De voorkomende symbolen van het videoslot zijn: Kers, citroen, pruim, druif, sinaasappel, meloen, bel, zeven en het wildsymbool de ster welke ook het bonus level de spinning stars triggert. Door op de aanwezige paytabel te drukken kan je zien wat je met welke combinatie kan winnen en ook kan je hier zien hoe het bonus level werkt. De gamble is natuurlijk ook van de partij net als de autoplay. De gamble is net als de gokkast eenvoudig en je kan je gok wagen door rood of zwart te kiezen. Draait de aas om in de kleur die je gekozen hebt dan heb je gewonnen. De autoplay is in te stellen met een maximaal aantal automatische draaien van 50. Doe je dit dan kan je je prijzen die je wint niet gokken tenzij je snel op stop drukt. Het bonuslevel zal van start gaan indien er 2 sterren in beeld vallen. Op de middelste dus de derde rol zal dan een ster staan waarom heen de overige symbolen beginnen te draaien. Na elke draai zullen er combinaties ontstaan waardoor je leuke prijzen zal winnen. Ben je een speler die het leuk vindt om weer eens op een authentieke kast te spelen dan is dit videoslot een lust om op te spelen.